KUNDESERVICE

Har du spørgsmål eller brug for hjælp så kontakt SPORT 24 TEAM, som står for driften af denne webshop. Vi står for salg og service vedrørende de varer, der udbydes i webshoppen.

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har problemer med eller spørgsmål til, hvordan man handler i webshoppen.


Kontakt via telefon

Du kan kontakte os på tlf. 30 21 38 70

Telefonen er åben alle hverdage mellem kl. 10.00 og 15.30.


Kontakt via e-mail

Du kan også sende os e-mail på: team.kundeservice@sport24.dk

Venligst oplys klub-/skolenavn og dit ordrenummer ved al henvendelse til kundeservice.

Henter... Vent venligst ...

Opsamling og godkendelse

BEMÆRK!

Du har tilføjet et produkt til kurven, som er en del af en opsamling og leveres derfor samlet når alle har bestilt, og ordren er godkendt af jeres administrator.

HVAD ER EN OPSAMLING?

En opsamling svarer til en stor fælles bestilling. Produkter som indgår i en opsamling bestilles og leveres samlet til klubben/skolen/virksomheden.

KAN JEG BLANDE OPSAMLINGS- OG ALMINDELIGE PRODUKTER?

Din indkøbskurv må gerne indeholde en blanding af "almindelige" produkter og produkter som er del af en opsamling. Din bestilling vil automatisk blive delt op i to eller flere ordre. De "almindelige" produkter behandles på normal vis og leveres indenfor 7-14 dage. Opsamlingsprodukter kan have længere leveringstid.

SÆRLIGE BETALINGSVILKÅR

Betaling for produkter som indgår i en opsamling sker ved forudbetaling. Betalingen trækkes derfor med det samme ordren godkendes. Bestiller du samtidig produkter, som ikke er en del af en opsamling, så trækkes betalingen for disse først når produkterne bliver afsendt. Læs mere om de særlige betalingsvilkår her...