RETURVARER

Skulle din bestilling, mod forventning, ikke leve op til det du har købt eller er der sket en fejl med din levering, så står vi klar til at hjælpe. Nedenfor kan du læse om vores returnerings- og ombytningspolitik. Har du brug for yderligere hjælp eller har du spørgsmål, så kontakt kundeservice på team.kundeservice@sport24.dk eller ved at ringe til tlf. 30 21 38 70. Kundeservice telefonen er åben mellem 10:00-16:00 på alle hverdage.

Returnering og ombytning

Du kan returnere varen til os ved at:
- Tilbagesende den ubrugte vare (f.eks. ved forkert farve eller størrelse).
- Uafhentede efterkravspakker vil blive pålagt et administrationsgebyr på 250 kroner ekskl. moms - gælder naturligvis ikke ved rettidig afbestilling på enten telefon eller e-mail. Administrationsgebyret dækker de faktiske udgifter, som SPORT 24 har til fragt, ekspedition og administration.

Udfyld venligst returformularen og send den til os sammen med returvaren. Returformularen kan hentes HER. Returformularen lægges i pakken sammen med varen.

Når vi har modtaget din returvare, refunderer vi naturligvis pengene til dig hurtigst muligt. På webshoppen skal du forvente en ekspeditionstid på op til 7 hverdage på returvarer. Du kan forvente at modtage dine penge 1-2 hverdage efter, at vi har refunderet beløbet til dig.

Returadresse:

SPORT 24 TEAM
TEAM After Sales / SO-nummer
Skærskovgårdsvej 3, Funder
8600 Silkeborg

Emballage og varens stand, når du sender den tilbage

Varen sendes tilbage i original emballage. Skotøjsæsker må ikke benyttes som forsendelsesemballage, tapes til, frankeres eller lignende, men skal sendes med retur. Varen eller emballagen må ikke være beskadiget, og mærker og mærkater skal være intakte.

Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Du skal være opmærksom på, at hvis du sender en vare retur, der er blevet brugt eller vasket, vil varens værdi være forringet med minimum 50%. I visse tilfælde vil værdiforringelsen være større (helt op til 100%), hvis varen ikke længere er salgsbar. Dette afgøres af SPORT 24 efter modtagelse af varen.

VIGTIGT

Vi forventer, at du returnerer varerne hurtigst muligt efter, du har givet besked om fortrydelse, og du skal sende dem retur senest 14 dage efter, du har fortrudt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, uden omdeling eller lignende.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes den købsbeløbet.

Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Ønsker du pengene overført til en anden konto, skal du bare oplyse reg.- og kontonummer, og så overfører vi dit tilgodehavende der til.

BEMÆRK:

Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi
• du reelt har taget varen i brug,
• den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den,
• du har håndtereret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.

Uafhentede varer omfattes ikke af fortrydelsesretten.

BEMÆRK:

• Det er ikke muligt at få pengene udbetalt for varer, der er betalt med gavekort eller tilgodebevis.
• Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
• Varer med tryk eller broderi kan ikke byttes eller returneres.

Returnering af varer sker på eget ansvar. Såfremt varens værdi overstiger DKK 5000, anbefales det at du returnere varen som værdipakke, hvormed du som kunde er forsikret, såfremt pakken skulle gå tabt i posten.

Henter... Vent venligst ...

Opsamling og godkendelse

BEMÆRK!

Du har tilføjet et produkt til kurven, som er en del af en opsamling og leveres derfor samlet når alle har bestilt, og ordren er godkendt af jeres administrator.

HVAD ER EN OPSAMLING?

En opsamling svarer til en stor fælles bestilling. Produkter som indgår i en opsamling bestilles og leveres samlet til klubben/skolen/virksomheden.

KAN JEG BLANDE OPSAMLINGS- OG ALMINDELIGE PRODUKTER?

Din indkøbskurv må gerne indeholde en blanding af "almindelige" produkter og produkter som er del af en opsamling. Din bestilling vil automatisk blive delt op i to eller flere ordre. De "almindelige" produkter behandles på normal vis og leveres indenfor 7-14 dage. Opsamlingsprodukter kan have længere leveringstid.

SÆRLIGE BETALINGSVILKÅR

Betaling for produkter som indgår i en opsamling sker ved forudbetaling. Betalingen trækkes derfor med det samme ordren godkendes. Bestiller du samtidig produkter, som ikke er en del af en opsamling, så trækkes betalingen for disse først når produkterne bliver afsendt. Læs mere om de særlige betalingsvilkår her...