ERHVERV
Design klubbens eget spilletøj

MOTION GIVER POSITIVE RESULTATER PÅ ARBEJDET

Har I startet jeres eget løbehold? Eller vil I bare gerne motivere og hjælpe jeres medarbejdere til en aktiv livsstil. Hos SPORT 24 TEAM finder i markedets bedste løbetøj og sportstøj. Et samarbejde med SPORT 24 TEAM kan sættes sammen på forskellig vis, og fællesnævneren er, at vi skaber et samarbejdede bygget på vores værdier - leg, fællesskab og nærvær.

Vi giver det modspil som skal til i et ligeværdigt samarbejde, hvor vi udfordrer de gængse måder at gøre tingene på. Vi er tætte med vores samarbejdspartnere og skaber en loyalitet som går begge veje. Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for Jer? Så find vores kontaktoplysninger nederst på siden.


Øget medarbejdertilfredshed- Vi kan hjælpe med at skabe et attraktivt personalegode til Jeres medarbejdere. Om det er arbejdsbeklædning, fritidstøj eller sportstøj er vi leveringsdygtige og styrer samtidig alt det praktiske.


Mindre sygefravær - Gi' medarbejdere mulighed for at blive klædt på i lækkert fritidstøj, så forudsætningerne for en aktiv livsstil understøttes af virksomheden


Styrket fællesskab - Skab og dyrk jeres identitet og lad den komme til udtryk visuelt på tøj, merchandise og meget andet.

Klubtøj med tryk til fodbold og håndbold"}}">

DESIGN FIRMATØJET MED EGNE FARVER OG LOGO

Hos SPORT 24 TEAM ved vi, at en virksomheds identitet styrkes gennem den rette beklædning og brand eksponering. Derfor står vi klar til at hjælpe uanset om det gælder firmatøj, sportstøj, eller merchandise med virksomhedens logo.

Flere af vores medarbejdere er dedikerede til at servicere vores virksomheder. Vi hjælper hele vejen fra udvælgelsen af de rette produkter, til nem online bestilling og hurtig levering, lige til døren.


Vi når hele vejen rundt - Med SPORT 24 TEAM behøves du kun at handle et sted - vores produktsortiment spænder bredt, og vi har mulighed for at dække en stor del af virksomhedens behov via vores dygtige leverandører.


Få en webshop - og slip for det administrative besvær. Med en webshop kan jeres medarbejdere nemt bestille 24/7. Vi tilbyder mulighed for ordregodkendelse, pointbetaling og tilskudsløsninger.


VIRKSOMHEDER DER SAMARBEJDER MED SPORT 24 TEAM


Herunder ses et udpluk af de virksomheder, som i dag har et samarbejde med SPORT 24 TEAM. Generelt for et samarbejde med SPORT 24 TEAM er, at vi laver løsninger, som tilpasses jeres behov.


En klub som har valgt SPORT 24 TEAM En klub som har valgt SPORT 24 TEAM En klub som har valgt SPORT 24 TEAM En klub som har valgt SPORT 24 TEAM
Firmagaver
Firmagaver der hitter

Vis dine medarbejdere, at de er påskønnet! 

Gå på opdagelse i vores firmagaveunivers, så er du sikker på, at dine medarbejdere kan vælge gaver, der glæder. Med en af vores online løsninger, er det nemt at vælge lige præcis den gave, som dine medarbejdere ønsker. 


Vi har gjort det nemt for dig at finde de rette firmagaver til dine ansatte, uanset om det er til jul, et jubilæum eller en anden særlig anledning. 


I dette års firmagave katalog finder du et stort og varieret udvalg af både royale designgaver, gaver til haven og til bordet, dem med god lyd og dem, der giver tid til selvforkælelse – med andre ord; der er noget for enhver smag!   


Vi har opdelt gaverne i overskuelige priskategorier, så du nemt kan udvælge de gaver, der passer til jer – og som altid til attraktive B2B-priser. Når gaverne er valgt ud, bliver alle ordrerne håndteret af vores logistikteam, så hele processen foregår trygt og enkelt for jer. Er der de mindste udfordringer undervejs, står vores supportteam klar til at hjælpe jer i mål. 
Webshop med bolde, udstyr og materialer til sportsklubben"}}">

SAMARBEJDE SOM GØR EN FORSKEL

I samarbejde med førende udvalgte virksomheder har vi sammensat et tilbud klubber i Danmark. Med OK, Oddset og Pixum i ryggen tilbyder vi i fællesskab spillesæt til attraktive priser. Et tilbud som desuden giver en høj grad af reklameværdi og goodwill for de nævnte virksomheder. Vi gør det nemt for de frivillige ledere ved at håndtere bestillingerne online via vores webshop.

I SPORT 24 TEAM er der ikke noget "plejer". Netop derfor har vi stor erfaring i at kombinere erhverv med sportens verden til stor glæde for alle parter. Carlsberg SPORT er en af vores samarbejdsparterne, der er synlig til flere af de fodboldstævner hvor vi er partnere, herunder Vildbjerg Cup. Det giver virksomheden muligheden for at aktivere brandet ud mod en stor skare af forbrugere, mens klubben får mulighed for at give en ekstra oplevelse til de mange deltagere.


En klub som har valgt SPORT 24 TEAM En klub som har valgt SPORT 24 TEAM En klub som har valgt SPORT 24 TEAM

Bliv kontaktet

Med afdelinger fordelt over hele landet, og mere end 30 medarbejdere som fokuserer på teamsport, er vi også klar til at hjælpe jeres klub. Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig. For direkte kontakt, klik her.

Erhverv

*Skal udfyldes

Henter... Vent venligst ...

Opsamling og godkendelse

BEMÆRK!

Du har tilføjet et produkt til kurven, som er en del af en opsamling og leveres derfor samlet når alle har bestilt, og ordren er godkendt af jeres administrator.

HVAD ER EN OPSAMLING?

En opsamling svarer til en stor fælles bestilling. Produkter som indgår i en opsamling bestilles og leveres samlet til klubben/skolen/virksomheden.

KAN JEG BLANDE OPSAMLINGS- OG ALMINDELIGE PRODUKTER?

Din indkøbskurv må gerne indeholde en blanding af "almindelige" produkter og produkter som er del af en opsamling. Din bestilling vil automatisk blive delt op i to eller flere ordre. De "almindelige" produkter behandles på normal vis og leveres indenfor 7-14 dage. Opsamlingsprodukter kan have længere leveringstid.

SÆRLIGE BETALINGSVILKÅR

Betaling for produkter som indgår i en opsamling sker ved forudbetaling. Betalingen trækkes derfor med det samme ordren godkendes. Bestiller du samtidig produkter, som ikke er en del af en opsamling, så trækkes betalingen for disse først når produkterne bliver afsendt. Læs mere om de særlige betalingsvilkår her...