EFTERSKOLE
Design klubbens eget spilletøj

SAMMENSÆT ET UNIKT SÆT SKOLETØJ OG STYRK SAMMENHOLDET

Skoletøj til elever og lærere. Det er helt enkelt konceptet vi tilbyder vores samarbejdspartnere, dog krydret med mange ekstra fordele. Hos SPORT 24 TEAM er I sikret en aktiv og erfaren medspiller. Vi samarbejder med knap 50 skoler på tværs af hele landet, store som små, og tilpasser løsningen til det aktuelle behov.

Ta' et kig rundt på siden, og læs mere om, hvad vi kan gøre for netop Jer.


Unik identitet- Styrk fællesskabet med en unik kollektion tilpasset skolens linjer, farver og værdier.


Totalleverandør - Med SPORT 24 TEAM behøves du kun at handle et sted - vi leverer alt fra tøj til både on- og offield til rekvisitter og merchandise.


Bestil online - Vi er stærke online og har tilpasset vores webshops til både skoletøj, årstrøjer, skitøj - nemt og enkelt, uden administration for skolen.

Klubtøj med tryk til fodbold og håndbold

VI GØR DET NEMT AT BESTILLE VIA WEBSHOP

Hos SPORT 24 TEAM ved vi, at en skoles identitet styrkes gennem den rette beklædning og brand eksponering. Derfor står vi klar til at hjælpe uanset om det gælder skoletøj, fritidstøj eller merchandise med skolens logo.

Vores over 30 fuldtidsansatte medarbejdere er dedikerede til at servicere vores skoler. Vi hjælper hele vejen fra udvælgelsen af de rette produkter, til nem online bestilling og hurtig levering, lige til døren.


Få en webshop - Slip for det administrative besvær. Med en webshop kan jeres elever og lærere nemt bestille 24/7. Vi håndterer naturligvis hele processen herunder ordreoptagelse, skole- og navnetryk samt forsendelse..


Bliv en del af holdet - Med vores shopløsninger dækker vi hele skoleåret ind. Kommende elever kan bestille skolepakken online og efterfølgende supplere. Herudover tilbyder vi blandt andet skitøj, årstrøjer, merchandise og fritidstøj online.


SKOLER DER SAMARBEJDER MED SPORT 24 TEAM


Herunder ses nogle af de skoler som samarbejder med SPORT 24 TEAM. Vores samarbejde med mange klubber og skoler i Danmark danner et unikt netværk, hvor vi kan tilføre ekstra værdi til samarbejdet. Det kan være billetter til sportsbegivenheder, mulighed for opvisninger i centre hvor SPORT 24 har butikker eller noget helt tredje. Kontakt os, og hør mere om hvad vi kan gøre for Jer.


En klub som har valgt SPORT 24 TEAM En klub som har valgt SPORT 24 TEAM En klub som har valgt SPORT 24 TEAM En klub som har valgt SPORT 24 TEAM
DESIGN JERES EGNE SKOLETRØJER

DESIGN JERES EGNE SKOLETRØJER

Når det gælder skoletrøjer, hustrøjer eller studieturstrøjer står SPORT 24 TEAM klar til at hjælpe. Vi samarbejder med en bred vifte af leverandører, så I er sikret et attraktivt udvalg af sweatshirts og hættetrøjer, og har muligheden for at tilkøbe navn og ekstra tryk på de udvalgte modeller.

Vi tilbyder også en webshop hvor vi klarer logistik, bestilling og betaling. Nemt og enkelt, uden administration for skolen eller eleverne.


Webshop med bolde, udstyr og materialer til sportsklubben

Fyld nemt jeres bestilling af bolde og materialer i nettet

Med en aftale hos SPORT 24 TEAM får I mulighed for at handle online på vores TEAM shop til specialpriser. I shoppen finder du alt fra bolde til isposer og sportstape, hvor lagervarer leveres inden for 1-2 dage.

Shoppen er åben 24-7 og dermed kan man let og enkelt gå online, afgive sin bestilling, betale via faktura og få leveret lige til skolens dør. Med en konto på TEAM shoppen får I vores fordelagtige specialpriser og mulighed for mængderabat.


Bliv kontaktet

Med afdelinger fordelt over hele landet, og mere end 30 medarbejdere som fokuserer på teamsport, er vi også klar til at hjælpe jeres klub. Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig. For direkte kontakt, klik her.

Erhverv

*Skal udfyldes

Henter... Vent venligst ...

Opsamling og godkendelse

BEMÆRK!

Du har tilføjet et produkt til kurven, som er en del af en opsamling og leveres derfor samlet når alle har bestilt, og ordren er godkendt af jeres administrator.

HVAD ER EN OPSAMLING?

En opsamling svarer til en stor fælles bestilling. Produkter som indgår i en opsamling bestilles og leveres samlet til klubben/skolen/virksomheden.

KAN JEG BLANDE OPSAMLINGS- OG ALMINDELIGE PRODUKTER?

Din indkøbskurv må gerne indeholde en blanding af "almindelige" produkter og produkter som er del af en opsamling. Din bestilling vil automatisk blive delt op i to eller flere ordre. De "almindelige" produkter behandles på normal vis og leveres indenfor 7-14 dage. Opsamlingsprodukter kan have længere leveringstid.

SÆRLIGE BETALINGSVILKÅR

Betaling for produkter som indgår i en opsamling sker ved forudbetaling. Betalingen trækkes derfor med det samme ordren godkendes. Bestiller du samtidig produkter, som ikke er en del af en opsamling, så trækkes betalingen for disse først når produkterne bliver afsendt. Læs mere om de særlige betalingsvilkår her...