LØB
Design klubbens eget spilletøj

POPULÆRE LØBE T-SHIRTS MED TRYK

Vi har samlet et par af vores bestsellere af løbe T-shirts her på siden. Foruden T-shirts kan vi også levere drikkedunke, gymnastikposer, løbeveste og meget mere med jeres firmalogo.

Vi giver det modspil som skal til i et ligeværdigt samarbejde, hvor vi udfordrer de gængse måder at gøre tingene på. Vi er tætte med vores samarbejdspartnere og skaber en loyalitet som går begge veje. Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for Jer? Så find vores kontaktoplysninger nederst på siden.


1) Endurance Vernon S/S Performance Tee- Populær og er en super behagelig løbe T-shirt. Modellen er fremstillet i et let og svedtransporterende materiale, som holder dig tør og komfortabel, mens du træner.


2) Clique Basic Active-T - Spun dyed til basispriser! T-shirt fremstillet med interlock strikket garn, sidesøm, forstærket nakketape og en aftagelig nakkelabel for nem ommærkning. Fås både i herre-, dame- og børnemodel.


3) CRAFT Unify Training Tee - Designet til aktive, der værdsætter stor komfort og god kvalitet, t-shirtn er fremstillet af blødt og recycled polyester. Derudover har t-shirten buede sidesømme foran for atletisk, moderne look.. Fås i 15 farver.

Klubtøj med tryk til fodbold og håndbold>

LØBETØJ MED JERES FIRMALOGO

Har I startet jeres eget løbehold? Eller vil I bare gerne motivere og hjælpe jeres medarbejdere til en aktiv livsstil. Hos SPORT 24 TEAM finder i markedets bedste løbetøj og sportstøj. Naturligvis til attraktive B2B-priser.

Vi tilbyder et bredt sortiment af løbetøj i forskellige kvaliteter, blandt andet fra Endurance, Craft og Fusion. Lad dig inspirere i vores løbefolder, eller kontakt os via formularen nederst på siden.


God markedsføring - Motionsløb er mere en blot en løbetur. Det er en oplagt mulighed for at signalere og brande sundhed og en aktiv livsstil blandt sine medarbejdere.


Ønsker I virksomhedslogo - så trykker vi på det meste. Løbetøj er en unik mulighed for at signalere jeres logo, brand eller værdier på tøj.


VIRKSOMHEDER DER SAMARBEJDER MED SPORT 24 TEAM


Med over 30 års erfaring i sportsbranchen, har SPORT 24 TEAM fingeren på pulsen, når det gælder løbetøj og udstyr. Herunder ses et udpluk af de virksomheder som dyrker løb på arbejdspladsen, og hvor de er klædt på i lækkert tøj fra de største brands.


En klub som har valgt SPORT 24 TEAM En klub som har valgt SPORT 24 TEAM En klub som har valgt SPORT 24 TEAM En klub som har valgt SPORT 24 TEAM
Webshop med bolde, udstyr og materialer til sportsklubben

EN FOLDER FYLDT MED LØBESTÆRKE BRANDS

Det handler om ikke at gå ned på udstyr. Hos SPORT 24 TEAM har vi arbejdet med løbesegmentet i mere end 20 år, så vi har med garanti noget der matcher jeres behov. Om det gælder det årlige motionsløb med firmaet, eller et maraton hvor der kræves noget mere lækkert udstyr, så kan SPORT 24 TEAM klæde jeres medarbejdere godt på.

I vores løbefolder har vi inddelt løbetrøjerne i forskellige priskategorier, så I nemt kan vælge, det der passer bedst til jer.


Webshop med bolde, udstyr og materialer til sportsklubben

WEBSHOP - TRIN FOR TRIN

Det skal være legende let at vælge en løbetrøje for jeres medarbejdere. Derfor har vi udviklet en smart og brugervenlig webshopløsning, der er tilpasset specifikt til jeres virksomhed, og hvor vi kan tage imod jeres bestillinger.

Med et unikt link logger medarbejderne direkte ind på jeres “egen” webshop. Her kan medarbejderen vælge sin størrelse, og uden administration for jer som virksomhed, klarer SPORT 24 TEAM resten.


Jeres logo vises centralt på forsiden


Indeholder netop det sortiment som I har udvalgt til medarbejderne


Tøjet faktureres og sendes samlet til virksomheden


Med administrator login får I fuld kontrol over bestillingerne


Vi kan også håndtere eksempelvis distancevalg på shoppen

Bliv kontaktet

Med afdelinger fordelt over hele landet, og mere end 30 medarbejdere som fokuserer på teamsport, er vi også klar til at hjælpe jeres klub. Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig. For direkte kontakt, klik her.

Erhverv

*Skal udfyldes

Henter... Vent venligst ...

Opsamling og godkendelse

BEMÆRK!

Du har tilføjet et produkt til kurven, som er en del af en opsamling og leveres derfor samlet når alle har bestilt, og ordren er godkendt af jeres administrator.

HVAD ER EN OPSAMLING?

En opsamling svarer til en stor fælles bestilling. Produkter som indgår i en opsamling bestilles og leveres samlet til klubben/skolen/virksomheden.

KAN JEG BLANDE OPSAMLINGS- OG ALMINDELIGE PRODUKTER?

Din indkøbskurv må gerne indeholde en blanding af "almindelige" produkter og produkter som er del af en opsamling. Din bestilling vil automatisk blive delt op i to eller flere ordre. De "almindelige" produkter behandles på normal vis og leveres indenfor 7-14 dage. Opsamlingsprodukter kan have længere leveringstid.

SÆRLIGE BETALINGSVILKÅR

Betaling for produkter som indgår i en opsamling sker ved forudbetaling. Betalingen trækkes derfor med det samme ordren godkendes. Bestiller du samtidig produkter, som ikke er en del af en opsamling, så trækkes betalingen for disse først når produkterne bliver afsendt. Læs mere om de særlige betalingsvilkår her...