KLUB
Sportstøj fra alle de kendte brands

TEAM KATALOGET 2024

Er du på udkig efter nyt spillertøj og sportsudstyr til klubben, skolen eller arbejdspladsen?

Med det nye TEAM katalog fra SPORT 24 TEAM-B2B ved hånden, får du det hele samlet.

I kataloget finder du et bredt udvalg af produkter fra masser af anerkendte sportsbrands, som byder på både træningstøj, fritidstøj, bolde, rekvisitter og tilbehør.

Du finder også information om trykmetoder, vejledning til boldstørrelser, muligheden for at tjene penge til klubkassen og meget mere.

God fornøjelse med kataloget!

OBS: Bemærk at alle priser i kataloget er vist både ekskl. og inkl. moms.


Design klubbens eget spilletøj

Spilletøj til jeres hold

Med SPORT 24 TEAM-B2B kan du overlade alt det praktiske til os, når der skal bestilles nyt spilletøj. Vi har via vores unikke onlineunivers mulighed for at favne alle processer i ordren - lige fra bestilling og håndtering til direkte betaling og levering.

Uanset om den står på kamp eller træning, betaler det sig at have det rette udstyr. Vi samarbejder med de førende brands inden for sportens verden, og klæder en stor vifte at landets klubber på fra top til tå.


Danmarks førende klubleverandør- med SPORT 24 TEAM-B2B på holdet er i sikret de bedste betingelser på- og uden for banen


Unik klubkollektion - sammensæt jeres helt egen klubkollektion med SPORT 24 TEAM-B2B - kamptøj, klubdragter og tilbehør.

Klubtøj med tryk til fodbold og håndbold

Klubkollektion og merchandise

SPORT 24 TEAM-B2B samarbejder med over 200 klubber på tværs af landet. Vi har salgskontorer fordelt over hele Danmark, så vi er altid i nærheden.

Vi fokuserer på at kombinere en hverdag med frivilligt arbejde og samtidig lette administrationen for både medlemmerne og lederne i klubberne.


De største brands - du finder et stort udvalg af de førende brands hos SPORT 24 TEAM-B2B. Vi samarbejder med blandt andre hummel, adidas, Puma, Craft, Select og mange flere.


Fleksible løsninger - vi rummer en bred vifte af de danske sportsklubber. Om I er kun er et enkelt hold, eller I er en af de større klubber, sætter vi rammerne for samarbejdet i fællesskab ud fra jeres behov.


Mange års erfaring - med over 30 års erfaring i branchen og mere end 30 fuldtidsansatte medarbejdere som udelukkende fokuserer på teamsport, er I sikret de bedste betingelser for et udbytterigt samarbejde.


KLUBBER DER SAMARBEJDER MED SPORT 24 TEAM


Både store og små klubber er en del af holdet hos SPORT 24 TEAM. Fællesnævneren for spillerne i klubberne, uanset om det gælder poderne eller de professionelle spillere, er at de alle er klædt på i tøj leveret i samarbejde med SPORT 24 TEAM.


En klub som har valgt SPORT 24 TEAM En klub som har valgt SPORT 24 TEAM En klub som har valgt SPORT 24 TEAM En klub som har valgt SPORT 24 TEAM En klub som har valgt SPORT 24 TEAM En klub som har valgt SPORT 24 TEAM
Webshop med bolde, udstyr og materialer til sportsklubben

Fyld nemt jeres bestilling af bolde og materialer i nettet

Med en aftale hos SPORT 24 TEAM får man en unik mulighed for at kunne handle online på vores TEAM shop. I shoppen finder du alt fra bolde til kegler og sportstape. Lagervarer leveres inden for 1-2 dage.

Shoppen er åben 24-7 og dermed kan man let og enkelt - både hjemmefra eller når man er nede i klubben - gå online, afgive sin bestilling, betale via faktura og få leveret lige til klubbens dør. Med en konto på TEAM shoppen får I vores fordelagtige specialpriser og mulighed for mængderabat.


Webshop med bolde, udstyr og materialer til sportsklubben

Få hele pakken ét sted

Hos SPORT 24 TEAM ved vi, at en klubs identitet styrkes gennem den rette beklædning og brand eksponering. Derfor står vi klar til at hjælpe uanset om det gælder spilletøj, klubdragter eller merchandise med klubbens logo.

Vores over 30 fuldtidsansatte medarbejdere er dedikerede til at servicere vores klubber. Vi hjælper hele vejen fra udvælgelsen af de rette produkter, til nem online bestilling og hurtig levering, lige til døren.


Få en webshop Slip for det administrative besvær. Med en webshop kan jeres medlemmer og ledere nemt bestille 24/7. Vi håndterer naturligvis hele processen herunder ordreoptagelse, klub- og navnetryk samt forsendelse.


Bliv en del af holdet Med vores shopløsninger dækker vi hele året ind. Vi tilbyder sæsonkampagner målrettet udendørs og indendørs sport, mulighed for at tilmelde sig eksempelvis fodboldskoler online og meget mere.

Bliv kontaktet

Med afdelinger fordelt over hele landet, og mere end 30 medarbejdere som fokuserer på teamsport, er vi også klar til at hjælpe jeres klub. Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig. For direkte kontakt, klik her.

Erhverv

*Skal udfyldes

Henter... Vent venligst ...

Opsamling og godkendelse

BEMÆRK!

Du har tilføjet et produkt til kurven, som er en del af en opsamling og leveres derfor samlet når alle har bestilt, og ordren er godkendt af jeres administrator.

HVAD ER EN OPSAMLING?

En opsamling svarer til en stor fælles bestilling. Produkter som indgår i en opsamling bestilles og leveres samlet til klubben/skolen/virksomheden.

KAN JEG BLANDE OPSAMLINGS- OG ALMINDELIGE PRODUKTER?

Din indkøbskurv må gerne indeholde en blanding af "almindelige" produkter og produkter som er del af en opsamling. Din bestilling vil automatisk blive delt op i to eller flere ordre. De "almindelige" produkter behandles på normal vis og leveres indenfor 7-14 dage. Opsamlingsprodukter kan have længere leveringstid.

SÆRLIGE BETALINGSVILKÅR

Betaling for produkter som indgår i en opsamling sker ved forudbetaling. Betalingen trækkes derfor med det samme ordren godkendes. Bestiller du samtidig produkter, som ikke er en del af en opsamling, så trækkes betalingen for disse først når produkterne bliver afsendt. Læs mere om de særlige betalingsvilkår her...