Design klubbens eget spilletøj

SPORT 24 TEAM DYRKER LOKALSPORTEN

SPORT 24 er stolt sponsor i mere end 200 klubber på tværs af hele landet. I fællesskab med de lokale klubber, tror vi på, at vi kan gøre en forskel. Vi samarbejder med både elite- og breddeklubber uanset størrelse i de områder hvor vi er repræsenteret.

Vi dyrker sporten i vores daglige arbejde, og ønsker gennem vores sponsorater, at bidrage til en fortsat udvikling af lokalsporten og foreningsidrætten. De primære idrætsgrene vi støtter er fodbold, håndbold, badminton, tennis og gymnastik.

Ønsker du at høre mere om et samarbejde med SPORT 24 TEAM? Så find vores kontaktoplysninger nederst på siden.


Klubtøj med tryk til fodbold og håndbold

VORES SPONSORPOLITIK

Hos SPORT 24 TEAM samarbejder vi med og støtter som udgangspunkt foreningsidrætten i de områder hvor vi er repræsenteret geografisk.

Vi ser vores sponsorater, som en forretningsmæssig aftale til gavn for begge parter. Derfor lægger vi vægt på, at ansøgerne har gjort sig overvejelse om, hvad parterne kan få ud af et samarbejde, og hvilke fordele begge parter opnår gennem sponsoratet.


Vi behandler løbende henvendelser - Via vores sponsor mail får vi rigtig mange henvendelser. Vi forsøger derfor at vende retur på de henvendelser vi finder relevante inden for 14 dage.


Sponsorater vi ikke indgår - Vi støtter ikke politiske kampagner, foreninger eller partier, religiøse formål, enkeltpersoner samt rejse- og studieture..


SPONSORSAMARBEJDER MED SPORT 24 TEAM


Herunder ses et udpluk af de cases hvor SPORT 24 TEAM har lavet en sponsoraftale. Generelt for et sponsorat med SPORT 24 TEAM er, at begge parter får noget merværdi ud af samarbejdet.


En klub som har valgt SPORT 24 TEAM En klub som har valgt SPORT 24 TEAM En klub som har valgt SPORT 24 TEAM
Webshop med bolde, udstyr og materialer til sportsklubben

VI STØTTER FORENINGSIDRÆTTEN PÅ TVÆRS AF HELE DANMARK

I SPORT 24 TEAM er der ikke noget "plejer". Netop derfor har vi stor erfaring i at anvende sponsorater i sportens verden til stor glæde for alle parter.

Vi er synlige til flere store fodbold- og håndboldstævner hvor vi er partnere, herunder Vildbjerg Cup.

Det giver SPORT 24 TEAM muligheden for at aktivere vores brand ud mod en stor skare af forbrugere, mens klubben får mulighed for at give en ekstra oplevelse til de mange deltagere.


Bliv kontaktet

Med afdelinger fordelt over hele landet, og mere end 30 medarbejdere som fokuserer på teamsport, er vi også klar til at hjælpe jeres klub. Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig. For direkte kontakt, klik her.

Erhverv

*Skal udfyldes

Henter... Vent venligst ...

Opsamling og godkendelse

BEMÆRK!

Du har tilføjet et produkt til kurven, som er en del af en opsamling og leveres derfor samlet når alle har bestilt, og ordren er godkendt af jeres administrator.

HVAD ER EN OPSAMLING?

En opsamling svarer til en stor fælles bestilling. Produkter som indgår i en opsamling bestilles og leveres samlet til klubben/skolen/virksomheden.

KAN JEG BLANDE OPSAMLINGS- OG ALMINDELIGE PRODUKTER?

Din indkøbskurv må gerne indeholde en blanding af "almindelige" produkter og produkter som er del af en opsamling. Din bestilling vil automatisk blive delt op i to eller flere ordre. De "almindelige" produkter behandles på normal vis og leveres indenfor 7-14 dage. Opsamlingsprodukter kan have længere leveringstid.

SÆRLIGE BETALINGSVILKÅR

Betaling for produkter som indgår i en opsamling sker ved forudbetaling. Betalingen trækkes derfor med det samme ordren godkendes. Bestiller du samtidig produkter, som ikke er en del af en opsamling, så trækkes betalingen for disse først når produkterne bliver afsendt. Læs mere om de særlige betalingsvilkår her...

Fortsæt indkøb
Gå til bestilling