.


Løbetøj til Almindsø Stafetten


Almindsø Stafetten er Midtjyllands største og hyggeligste stafetløb. Almindsø-stafetten er først og fremmest et holdløb for lokalområdet, men der er også stor prestige i at løbe den individuelle tur hurtigst muligt. Hos SPORT 24 TEAM finder i markedets bedste løbetøj og sportstøj. Naturligvis til attraktive B2B-priser. Til Almindsø Stafetten har vi specielt udvalgt løbetrøjer i forskellige kvaliteter fra, Endurance og Elite Lab - der begge er velegnet til at få jeres firmalogo trykt på.

BESTIL LØBETØJ MED FIRMALOGO TIL Almindsø STAFETTEN PÅ 2 MÅDER:

Webshop med bolde, udstyr og materialer til sportsklubben

Bestil selv løbetøj til dit hold online på vores webshop

Hos SPORT 24 TEAM har får I mulighed for at handle online på vores webshop til Almindsø Stafetten til specialpriser. I shoppen finder du special udvalgt sortiment, hvor lagervarer leveres inden for 1-2 dage.

Shoppen er åben 24-7 og dermed kan man let og enkelt gå online, afgive sin bestilling, betale og få leveret lige til jeres adresse.


Henter... Vent venligst ...

Opsamling og godkendelse

BEMÆRK!

Du har tilføjet et produkt til kurven, som er en del af en opsamling og leveres derfor samlet når alle har bestilt, og ordren er godkendt af jeres administrator.

HVAD ER EN OPSAMLING?

En opsamling svarer til en stor fælles bestilling. Produkter som indgår i en opsamling bestilles og leveres samlet til klubben/skolen/virksomheden.

KAN JEG BLANDE OPSAMLINGS- OG ALMINDELIGE PRODUKTER?

Din indkøbskurv må gerne indeholde en blanding af "almindelige" produkter og produkter som er del af en opsamling. Din bestilling vil automatisk blive delt op i to eller flere ordre. De "almindelige" produkter behandles på normal vis og leveres indenfor 7-14 dage. Opsamlingsprodukter kan have længere leveringstid.

SÆRLIGE BETALINGSVILKÅR

Betaling for produkter som indgår i en opsamling sker ved forudbetaling. Betalingen trækkes derfor med det samme ordren godkendes. Bestiller du samtidig produkter, som ikke er en del af en opsamling, så trækkes betalingen for disse først når produkterne bliver afsendt. Læs mere om de særlige betalingsvilkår her...